Basisveiligheid VCA - E-learning

Doel

De online cursus Basisveiligheid VCA bestaat geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Afsluitend kunt u een examen doen op de van de examenlocaties in Nederland.
- Cursus via internet met 100% filmbeelden - Bepaal zelf tijd en tempo van leren - Examen door heel Nederland, maar ook incompany - Ook zeer geschikt als herhalingscursus.

Voor wie

Operationele medewerkers die werken voor opdrachtgevers die het VCA-certificaat verplicht stellen. Bijvoorbeeld medewerkers die laad- en loswerkzaamheden verrichten op terreinen van de (petro-)chemische industrie, zoals kiepautochauffeurs, kraanmachinisten, personeel van aannemers en constructiebedrijven en
schilders.

Inhoud

De cursus bestaat uit 10 hoofdstukken, waarin de volledige leerstof die voor het VCA examen van belang is wordt behandeld. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit een aantal filmfragmenten met bijbehorende vragen.
Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kunnen er oefenexamens gemaakt worden ter voorbereiding op het VCA examen.
VOORDELEN: zeer duidelijk door complete opbouw uit film, een prettige manier van leren, tijdstip en snelheid van leren zelf te bepalen, hoog slagingspercentage.

Examen

Na afloop wordt een examen gedaan op een zelf te kiezen locatie in Nederland (Ibex). Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het certificaat en pasje Basisveiligheid VCA uitgereikt. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar

Studiebelasting

Aantal lesuren: 0 uur

Uren in het kader van Richtlijn Vakbekwaamheid: 0 uur

Kosten

Cursusgeld (incl. examen): €149 (excl. 21% BTW)