We keep you rollin'

Bedrijven transport & logistiek

Thinq ontzorgt u in het gehele opleidingsproces van uw chauffeurs en logistiek medewerkers. Wij registreren de aanmelding, sturen een bevestiging, leggen aanwezigheid bij de training vast en verzorgen de certificaten. U beschikt altijd over de benodigde managementinformatie, bijvoorbeeld voor uw subsidieaanvraag of om te beoordelen of een chauffeur op schema ligt voor de Code 95-uren.

Bedrijven transport & logistiek

Wij innoveren continu om de opleidingstijd zo efficiënt mogelijk in te richten. Dat doen we bijvoorbeeld door trainingen ‘on the job’ aan te bieden. Zo bent u zo min mogelijk tijd kwijt aan de opleiding en weten chauffeurs direct hoe ze het geleerde toepassen in de praktijk. Onze Transport Academy speelt in op het veelvoorkomende probleem van een tekort aan vrachtwagenchauffeurs: in 3 fasen leiden we uw magazijnmedewerkers op tot gecertificeerde chauffeurs.


De plus van Thinq opleidingen

Bij Thinq nemen we u al het regelwerk uit handen. U hoeft alleen aan te geven welke opleiding u wilt aanbieden op welke dagen. Aanmelden kan op de Thinq-website, of vanaf 75 chauffeurs in uw eigen opleidingsportal. Vervolgens regelen wij alle communicatie met de cursisten. Via rapportages stellen we u op de hoogte van de voortgang. Zo houdt u de controle, maar heeft u niet de zorgen. Desgewenst vinden de opleidingen plaats op uw locatie.


Incompany training

Een incompany training heeft altijd uw beleid als vertrekpunt: wat wilt u bereiken? Vervolgens kijken we welke competenties uw mensen al hebben en wat ze nog moeten leren om uw doelen te realiseren. Aan de hand hiervan leiden we uw medewerkers op in de benodigde kennis en vaardigheden, en leren we hen hoe ze dit toepassen in de praktijk. Zo bent u verzekerd van een effectieve training.


Transport Academy

Met de Transport Academy van Thinq creëert u uw eigen kweekvijver aan logistieke talenten. In 3 fasen leiden we medewerkers op: van magazijnmedewerker naar bakwagenchauffeur tot uiteindelijk rijbewijs E achter C. Gedurende de gehele opleiding staan de kernwaarden van uw organisatie centraal, zodat medewerkers precies weten hoe zij het beste voor u werken. Voor deze opleiding is een subsidieregeling beschikbaar.


Direct toegang informatie van chauffeur

In overleg kunt u via de website toegang krijgen tot alle relevante managementinformatie: u ziet welke chauffeur welke opleidingen gevolgd heeft, of dit met goed gevolg gebeurd is en hoeveel Code 95-uren behaald zijn. Alle informatie is tot op detailniveau terug te halen, tot een bewijs van de getekende presentielijst aan toe. Wilt u via Thinq geïnformeerd worden? Dat kan. Met enkele muisklikken kunnen wij van een antwoord voorzien.